Na telefononi +389 78 290890

Histori

Pierre Cardin Home Macedonia e ka filluar aktivitetin e saj ne vitin 2017 me hapjen e Show Room-it 1500 m2 Pierre Cardin Home ne Shkup per shitjen e Tapetave (tepika), Mobiljeve, Dyshekeve, Aksesoreve, dhe Sixhadeve qe jane punime artizanale te thurura vetem me materiale leshi dhe mendafshi natyral te cilesise me te mire, dhe qe vijne per here te pare ne nje ekspozite te vetme.

Adresa: Jadranska magistrala br;15 Shkup.