Na telefononi +389 78 290890

Kompania

Kompania Moda grup Home e cila ka filluar operimin ne tregun e Maqedonis nga viti 2017 eshte e specializuar ne tregtimin dhe shitjen e linjes per mobilimin e shtepise nepermjet perfaqesise ekskluzive per Maqedoni te Pierre Cardin.