Na telefononi +389 78 290890

Karierë

За своите потреби, салонот за ексклузивни теписи и мебел Pierre Cardin Home Macedonia објавува оглас за вработување на два агенти за продажба.

Потребни квалификации:

- Возрасна граница 19-35 години
- Минимум ССС
- Одлично познавање на MS Office пакет, Excel, Word
- Развиени комуникациски способности
- Самоиницијативност, флексибилност и подготвеност за учење
- Ориентираност кон тимска работа
- Предност - работно искуство во продажба од областа на мебел
- Предност – академско образование од областа на внатрешен дизајн или архитектура

Своето CV со прилог фотографија можете да го испратите на:     contact@pierrecardinhome.mk