Јавете ни се +389 78 290890

Историја

Pierre Cardin Home Macedonia е бренд кој во 2017 година влезе на македонскиот пазар,  со отворање на изложбено-продажниот салон на површина од  1500 метри2.

Секогаш учествувајќи во креирање на светските трендови, Pierre Cardin Home Macedonia нуди софистицирани и функционални решенија за секој дом и канцеларија кои вклучуваат теписи и рачно изработени килими, мебел, душеци и аксесоари.

Pierre Cardin Home Macedonia е повеќе од салон за ексклузивни теписи и мебел- тоа е место каде ќе имате можност да патувате низ времето, движејќи се меѓу рачно изработените килими и теписи изработени од најфините материјали познати на човекот, како свила, волна и бамбус.

Сите машински теписи се еко-сертифицирани, изработени со последна патентирана технологија која гарантира тројна заштита од бактерии, габи и инсекти, како и 74% помалку прашина во текот на користењето.