Јавете ни се +389 78 290890

За компанијата

Ве покануваме да го посетите нашиот изложбено-продажен салон каде ќе имате можност одблизу да го почуствувате квалитетот на теписите, мебелот, душеците и аксесоарите на Pierre Cardin Home. Сите производи се одликуваат со исклучителна удобност, функционалност, стил и пред се, доаѓаат со поволна цена.